Estudi del plomatge de l’àguila cuabarrada

L’àliga cuabarrada és una espècie amenaçada objecte d’importants esforços de seguiment i conservació, i el projecte de Montsonís està aportant el seu gra de sorra amb una millora clara del seu èxit reproductor. D’altra banda, gràcies a la continuïtat de les fotografies, es pot fer un seguiment al llarg del temps aportant dades sobre individus i mudes per detectar canvis que altrament podrien passar desapercebuts (també s’està fent un estudi dels seus plomatges).

És per això que les fotografies que permetin visualitzar aquests canvis al llarg del temps són de gran ajuda. Si heu estat amb nosaltres fotografiant les àligues cuabarrades, fem una crida a la vostra col·laboració, aportant a l’estudi fotografies on el plomatge de cos i ales obertes per la cara inferior es vegi amb claredat.

Si hi voleu col·laborar, ens podeu enviar fotografies en una posició similar a les fotos de dalt  (important indicar la data i l’autor). En cap cas les fotografies es faran públiques i en cas que hi hagués interès en incloure alguna d’aquestes fotografies en una publicació sobre els plomatges, prèviament us demanaríem l’autorització pertinent.

Les fotografies les podeu enviar a una mida de 1600 píxels de costat llarg a info@lasabina.cat

Amb la col·laboració de: