Fotografia de natura- Bird Photo Tours

En un entorn rural on la natura ens entra fins al jardí de casa, la protecció i respecte per la vida salvatge és el que ens mou cada dia. Donar valor a aquest immens patrimoni és l’ objectiu prioritari de la nostra iniciativa d’ecoturisme. I ho fem, entre altres, a través de la fotografia. Entenem també que els nostres conciutadans – sovint aliens a l’entorn natural – valoraran més la presència d’animals salvatges prop seu si aquests aporten valor afegit al territori, i per tant tindrem a l’abast poder aconseguir més respecte i convivència entre homes i bèsties.

És per tot això que diem que fotografiar la Natura és també una manera de protegir-la.

Tenim el convenciment que el turisme de fauna és una activitat que esdevé un recurs pel territori, al temps que permet la conservació d’espais i espècies.

A La Sabina organitzem sortides fotogràfiques d’un o varis dies, individualment o en grups reduïts, per a fotografiar les espècies més emblemàtiques dels ocells que ens envolten. Amb el màxim respecte i cura dels animals que fotografiem.

Part dels beneficis que obtenim de l’activitat fotogràfica van destinats als projectes de conservació i activitats de custòdia que portem a terme.

Amb la col·laboració de: