Educació

Al llarg dels anys de trajectòria que portem hem desenvolupat algunes iniciatives lúdic-didàctiques per tal de fomentar el coneixement de diferents aspectes del patrimoni natural.

Com el projecte «Terres de rapinyaires» concretat en el joc de cartes «Rapinyaires» , el projecte vol conscienciar tothom sobre la riquesa que suposa tenir aquests ocells al territori, la seva bellesa i la seva fragilitat. Mentre es juga s’aprèn a identificar els rapinyaires o altres aspectes vitals com la migració, estat de les poblacions, etc.
El joc, del que es van editar 2.000 exemplars, es va distribuir per centres escolars de les comarques del Segrià, les Garrigues, l’Urgell i la Noguera, i es continua venent a través de la seu de La Sabina a Montsonís, en botigues especialitzades i a la nostra botiga en línia.

El joc dels ocells és un joc ideat per ajudar a aprendre a identificar els nostres ocells, fixant-nos amb la mida, proporcions, coloració i la forma de de volar o nedar. També aprenem sobre famílies, hàbitats.

L’any 2014 juntament amb Egrell vam crear un seguit de petits cursos en línia per conèixer l’Estany d’Ivars i Vilasana. Aquests cursos estan pensats per famílies i en aquell moment es van complementar amb activitats presencials a l’estany.