Qui som?

A l’Associació per la Salvaguarda de la Biodiversitat i la Natura “La Sabina” treballem per la conservació del patrimoni natural, en especial dels ocells, el seu entorn i de les relacions amb els homes.

Des de l’any 2009 a la Sabina hem treballat en diferents projectes de conservació d’espècies i hàbitats, d’educació i d’ecoturisme, amb l’objectiu d’estendre el seu coneixement entre la població local i que a la vegada aquest coneixement sigui font de riquesa tant per l’entorn social dels llocs on es desenvolupen, com per aquelles empreses que operen en aquests entorns.

Alguns dels projectes més destacats serien per exemple, el projecte de conservació de l’àguila cuabarrada o la restauració d’hàbitats aquàtics als secans de Lleida. El guiatge fotogràfic i altres activitats dins el marc de l’ecoturisme proporcionen a l’Associació part del finançament per  projectes de conservació associats a aquestes activitats.

L’Associació té la seu social a Montsonís (La Noguera – Lleida) i desenvolupa les seves actuacions principalment a les comarques lleidatanes.